dissabte, 21 de maig del 2016

Tast de Garnatxes a Vinos y Max


Hem tornat a casa del nostre amic Max de Vinos y Max  amb les Garnatxes del nostre celler en un tast que havia de ser en petit comité, però que finalment ha estat molt concorregut, amb 25 persones que han gaudit i m'han fet gaudir d'una gran estona.


Ruella 2011, el petit de casa nostra que ha trencat el gel i ens ha servit per explicar com es tasta un vi i la història de la nostra comarca. La importància d'una bona acidesa i de l'equilibri posat en una copa.

Lluna Vella 2012, fruita d'alçada i moment de parlar de la fusta, i el més important, el concepte que tenim dels vins a casa nostra, i com mirem que el Lluna Vella i La Guinardera siguin un retrat de la vinya, de l'any que ha donat com a fruit aquest vi.

Amb La Guinardera 2011 hem tancat el tast de vins, i hem pogut explicar la importància del temp en ampolla i com afinem els vins en el silenci del celler. També hem aprofitat per explicar el concepte de Vi de Vila i veure clarament la importàcia de l'alçada i l'orientació en el resultat final.


Com sempre, el Max ha tancat el tast amb un assortiment de plats preparats per ell mateix que han servit per comentar la jugada amb els assistents.

Gràcies Max!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada