Vins

 Parhelia 2021


Varietats: 100% Garnatxa blanca
Analítica: 14º
Producció Total: 1100 ampolles

Viticultura
El raïm utilitzat per la seva elaboració procedeix exclusivament de la finca Mas de Dalt-Masos, amb una superfície de 1 hectàrea. Aquesta parcel·la del Mas de Dalt es troba a 500 m. de altitud, amb orientació nord, el que contribueix a una maduració assossegada i frescor i sanitat que ens ajuden en el seu conreu..

Nota de tast
Vi dotat de daurat, amb tocs rosats i molt brillant. A part dels aromes típics de préssec i altres fruites amb pinyol, i trobem moltes flors i bosc mediterrani, complex, profund, amb tocs dolços en nas i amb una gran mineralitat.
En boca té una entrada elegant, àmplia i fresca, que és una explosió de fruita en boca, marcada per l'equilibri de l'acidesa i la fruita fresc, llarg i persistent,a la vegada que sec.


Ruella 2021
Varietats: 100% Garnatxa 
Analítica: 14º
Producció Total: 3200 ampolles

Viticultura
El raïm utilitzat per la seva elaboració procedeix exclusivament de la finca Mas de Dalt-Masos, amb una superfície de 4 hectàrees. El Mas de Dalt es troba a 450 m. de altitud, amb orientació nord-oest, el que contribueix a una maduració assossegada.

Nota de tast
Vi dotat de color vermell brillant  ide capa mitja. Aroma a cirera, aranja i moltes flors, complex, profund, amb tocs dolços i de mineral subtil, però que evoca clarament a un Priorat d'arrel.
En boca té una entrada elegant, àmplia i fresca, que és una explosió de fruita en boca, marcada per l'equilibri de l'acidesa i la fruit. Fresc, llarg i persistent.

La Guinardera "Gratallops Vi de Vila" 2017


Varietats: 100% Garnatxa 
Analítica: 15,5º
Producció Total: 2.820 ampolles i 30 Magnums

Criança 

Criança primer en dipòsit durant 12 mesos en bòtes de 500 l. de roure francès dels millors boscos d'Europa, utilitzant solament botes de segon i tercer vi. Posterior repòs en ampolla durant 40 mesos.

Viticultura
El raïm utilitzat per la seva elaboració procedeix exclusivament de la finca La Guinardera, amb una superfície de 2 hectàrees. La Guinardera es troba dalt d'un turó a 250 m. de altitud, amb orientació sud, exposada al sol y als quatre vents, el que garanteix una maduració i sanitat òptimes.

Nota de tast

Vi d'un color grana, de capa mitjana i un ribet que ens indica la seva criança. Aroma molt penetrant, complex, mineral, profund. Inicialment apareix aroma a casis i gers, fruita fresca, mentolats i notes minerals, fonoll, timó i tot un ventall d'aromes de bosc mediterrani. Es tracta d'un vi molt fresc, llarg, equilibrat, amb estructura, persistent i de tanins molt suaus, on l'elegància i l’equilibri en l’acidesa fan que cada glop convidi al següent. L'elegància tradicional d'aquesta finca, i la mineralitat que només aquest paratge de Les Guinarderes és capaç de transmetre, tot un paisatge mediterrani que et transporta al Priorat.


Lluna Vella 2016
(Altres anyades)

Varietats: 100% Garnatxa 
Analítica: 16º
Producció Total: 4.600 ampolles

Criança 
Criança de 12 mesos en botes de 500 l. de roure francès dels millors boscos d'Europa, utilitzant solament bótes 2 bòtes noves. Posterior repòs en ampolla de 48 mesos,

Viticultura
El raïm utilitzat per la seva elaboració procedeix exclusivament de la finca Mas de Dalt-Masos, amb una superfície de 4 hectàrees. El Mas de Dalt es troba a 450 m. de altitud, amb orientació nord-oest, el que contribueix a una maduració assossegada.

Nota de tast
Vi dotat d'un color vermell, amb clars matisos violetes, propis de la seva joventut. Aroma penetrant, complexe, profund i subtil. Inicialment mostra notes a flors i fruita vermella, sobre un fons especiat. Es tracta d'un vi estructurat i afruitat, d'una acidesa marcada en boca que el fa molt fresc, amb tanins rodons. Molt fresc, llarg i persistent, i amb una mineralitat subtil i molt ben integrada.


Cèrcol Daurat 2015
(Altres anyades)


Varietats: 100% Garnatxa 
Analítica: 15º
Producció Total: 1.108 ampolles

Criança 
Criança de 12 mesos en botes de 500 l. de roure francès dels millors boscos d'Europa. Posterior repòs en ampolla de 60 mesos.

Viticultura
El raïm utilitzat per la seva elaboració procedeix exclusivament de la finca Mas de Dalt-Masos, amb una superfície de 4 hectàrees. El Mas de Dalt es troba a 450 m. de altitud, amb orientació nord-oest, el que contribueix a una maduració assossegada. En concret, d'una petita parcel·la de la finca que en algunes anyades mostre aquest expresió.

Nota de tast
Vi de capa mitjana, brillant i molt net. en nas de marcada frescor i en el que es percep mineralitat, profunditat i lleugers i elegants tocs de la criança. Fruitas com gers, maduixetes, tocs cítrics i flors, i una mineralitat elegant i marcada.  Aquesta fruita explota en boca, i mostra una gran acidesa, equilibrat, molt fresc i amb uns tanins afinats que el fan molt fàcil de beure, molt llarg i persistent.