dimecres, 25 de maig del 2016

Els nostres amics de Cal Oksana


Aquesta setmana obre les portes un nou temple del vi català a Barcelona. Nomès a 100 metres del Mercat del Ninot, a la cuïlla de Carrer València amb el Carrer Casanova, una bona amiga, l'Oksana, gran coneixedora dels vins de Catalunya i afincada a Barcelona des de fa uns quants anys, s'ha decidit a obrir aquest espai que serà botiga, espai de tast i lloc on poder dur a terme activitats que ella ja feia des de fa una anys amb Vino Grado. I per reforçar aquest equip, la Daniela Pescuma Sanjuán, gran coneixedora dels vins del nostre país i que té sempre el suggeriment més encertat per cada ocasió.


En principi es tracta d'un espai pensat per a tothom, però molt especialment per aquells estrangers que resideixen a la Ciutat Comptal i que volen descobrir els vins del nostre país.


 L'Oksana ens diu:


"Barcelona es la Capital del Vino.

En un radio de 2 horas y media de coche desde Barcelona puedes visitar más de 750 bodegas, conocer a 25.000 viticultores, recorrer las 60.000 hectáreas de los diversos paisajes de la viña de Cataluña, sus variedades tradicionales, sus 12 Denominaciones de Origen...

Somos una ventana abierta a la riqueza de los vinos de Cataluña donde podrás descubrirlos, disfrutarlos y compartirlos con tus personas más queridas.

Descubre las historias que se esconden detrás de cada vino.

Disfruta de sabores auténticos y de la calidad de los alimentos artesanos.

Nuestro lema es 'Comidas y bebidas con nombres y apellidos'"


També podreu trobar-hi formatges i embotits del nostre país, i el més important, un assortiment triat amb molta cura i amb l'assessorament que un espera en una botiga especialitzada. I entre els vins triats, alguns dels vins de Directe del Celler, i més concretament la Ruella 2011 del nostre celler.

Podeu trobar-los a:
Cal Oksana 
Carrer Casanova, 110
08036 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada