diumenge, 22 de maig del 2016

X Mostra de Vins i Caves Celler d'en Pep

Un any més, el Celler d'en Pep de l'hospitalet de Llobregat organitza una mostra amb 30 cellers dels que li servim vins, i aquest cop, per primera vegada, tres dels cellers de Directe del Celler hi participem.

Es tracta d'una mostra que ha tingut lloc aquest dissabte 21 de Maig d'11 a 3 del mig dia, i en el que més de 1000 persones han tingut l'oportunitat de conèixer un assortiment de més de 180 vins, entre els que es trobaven l'Anexe Syrah 2014 i el Clònic Vinyes Velles de Carinyena 2013 del Celler Cedó Anguera, el Carles Andreu Parellada 2015, el cava Carles Andreu Reserva 2012 i el Carles Andreu Brut Trepat del Celler Carles Andreu i el Ruella 2011 i La Guinardera 2011 del nostre celler.


Una festassa en que el Carrer Estrella es tanca per fer-ne l'epicentre del vi a l'Hospitalet per un dia, una festa en la que els nostres vins han estat molt ben rebuts, i com a únic celler de la DOQ Priorat ens hem alegrat de veure com la gent repetia una i altra vegada de la Ruella 2011 i La Guinardera 2011, sorpresos per la frescor i l'autenticitat de les Garnatxes de Gratallops.

Per altra banda, els vins del Celler Carles Andreu i del Celler Cedó Anguera també han estat la sensació del dia, i hem esgotat existències, pel que la darrera mitja hora, el Xavi Cedó s'ha dedicat a fer-se "selfies".

Nomès ens queda felicitar la bona gent del Celler d'en Pep per la bona feina que han fet i lo ben organitzat que estava tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada