dijous, 7 de novembre del 2013

Garnatxa vs. Carinyena al Casal de Joves de Sant Just Desvern

Dintre del cicle de tasts que organitza el Casal de Joves de Sant Just Desvern, amb l'ajuda i l'assessorament del Celler de Can Mata, aquest proper 13 de Novembre fan un tast de Garnatxes i Carinyesnes del Priorat i del Montsant.
Els vins seleccionats han estat:

  • Les Clivelles de Torroja del Celler Aixalà Alcait: Carinyena monovarietal de vinyes joves amb una criança de 12 mesos en roure francès. A mès, es tracta d'un vi que és Vi de Vila, i d'una producció limitada de nomès 1000 ampolles.
  • Clònic 2012 "Vinyes Velles de Samsó" del Celler Cedó Anguera: Carinyena monovarietal de vinyes velles de 80 anys amb 4 mesos de criança en roure francès. Es tracta d'un vi que està qualificat com 100% Samsó per la DO Montsant, qualificació reservada a molt pocs vins dins la DO, i amb una producció limitada de 800 ampolles.
  • Matraketa Tranquil 2012 de Ficaria Vins: Garnatxa monovarietal. Fermentat en gerres de fang on també hi resta 4 mesos més en contacte amb les mares i no se li afegeixen sulfits. Producció de nomès 300 ampolles.
  • Ruella 2008 del Celler Balaguer i Cabré: Garnatxa Monovarietal de la finca del Mas de Dalt els Massos amb 12 mesos de criança en bòtes de reoure francès. Un vi rar que nomès es produeix algunes anyades i del que nomès es van elaborar 3400 ampolles.
Inscripcions obertes fins el dilluns 11 de novembre.

Inscripcions online: http://casaldejoves.com/index.php/component/k2/item/154-inscripcions-cursos-tallers-i-monogràfics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada