diumenge, 17 de novembre del 2013

Els nostres amics del Celler del Mar


Avui us parlo d'un altre establement emblemàtic, un lloc on en entrar es respira tradició, i on sempre trobareu una familia que coneix el que ven i que viu pel que fa. Darrere el mostrador trobareu la Gemma, o e seu germà, o el seu pare, que posen al servei del visitant la seva formació i experiència en viticultura i enologia. Són aquell amic que sempre té el millor consell pel que fa a vins, olis, vinagres, etc...


El Celler del Mar és una botiga especialitzada en vins i caves nacionals amb una acurada selecció de les millors zones productores d'Espanya. També s'hi poden trobar un gran assortiment de licors, whiskys i destil·lats, així com un espai de delicatessen amb conserves, pastes i cerveses artesanes.
A més, també tenen vins a doll i accessoris pel vi com són decantadors, copes, termòmetres, i d'altres productes per gaudir del vi en les millors condicions.


La Gemma Ferran que és Tècnica Superior en Viticultura i Enología, Sumiller, Master en Viticultura i Enologia, també amb nivell III de WSET i formadora homologada pel Consell Regulador de Xerès, dóna cursos d´ Iniciació al Tast, Maridatge i d´altres cursos tant per a particular com per a empreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada