divendres, 15 de novembre del 2013

Els nostres amics de Vadebacus


Aquest proper mes de Desembre farà dos anys que el Toni Sanchez i el Vicenç Sierra van obrir Vadebacus, un espai gastronòmic diferent al ben mig de Sant Cugat. Uns mesos abans ens varem conèixer i van visitar el nostre celler, així com els altres cellers del projecte de Directe del Celler.


A Vadebacus pots esmorzar, fer una copa de vi, dinar, sopar, participar en maridatges, tasts i cursos d'iniciació al tast, entre altres activitats.


Trobem una cuina elaborada, amb una carta que va jugant amb els productes de temporada i una carta de vins que juga amb vins d'aquí, Espanya, França, Itàlia i Alemanya. Però els bons clients saben que la vertadera carta no està impresa, no està en aquell cartipàs, és el Vicenç qui sap aquell vi que més s'escau i que segurament no és a la carta, doncs hi ha més de 40 vins fora carta, on podeu trobar entre d'altres La Guinardera o la Lluna Vella.


I ara, dins aquest esperit d'innovar contínuament, han a estones convertit la sala de tasts en l'espai creatiu del pastisser i xocolater Jordi Mora Del Pozo. Podreu trobar algunes creacions de xocolata d'aquest conegut artista de les postres, i per exemple, els propers 21,27 i 30 de Novembre organitza un curs per l'elaboració de torrons.

1 comentari: