dissabte, 1 de novembre del 2025

Hem acabat de premsar la collita 2025

 

Darrera premsa de la verema 2025

Part del nostre mètode d'elaboració es basa en fer una abstracció del caràcter dels nostres vins basada en maceracions llargues amb les pells, però sense utilitzar "pigeage", que té una part més contundent i agressiva sobre les pells.

Mentre esperem el millor moment per premsar, diàriament fem un lleu remuntat per mullar el barret de les tines, sempre suaument.

Aquesta maceració amb les pells depèn de cada tina, de cada parcel·la, així hem tingut 2 tines que vàrem premsar passats els 25 dies i les darreres 2 amb 38 i 40 dies des del dia de la verema, sempre tastant i controlant l'evolució en aromes i en boca.

Ara toca esperar que facin la malo-làctica i a fer l'envelliment per sortir al mercat d'aquí uns 3 a 5 anys.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada