Avui ens en anem cap ala Terra Ferma i ho fem per descobrir-us un establiment jove, pensat i tirat endavant per dos joves amb ganes de fer quelcom valent a la seva terra després d'haver-se format i treballat en altres contrades.
El Celler és això, un celler, un lloc íntim on poder gaudir d'una cuina de vegades més tradicional i de vegades més agosarada i avantguardista, però sempre amb un lligam estret al territori i al producte. Podeu tastar el menú entre setmana o deixar-vos portar per una oferta dinàmica i de temporada.
I com no podia ser d'una altra manera, un lloc per donar-li protagonisme al vi, i més envoltats de la DO Costers del Segre, però la seva inquietud no es queda aquí, i podeu trobar vins de totes les DO's Catalanes així com vins d'arreu. Una carta de vins que va tenir el seu reconeixement amb el Cartavi a la millor carta de vins de la provincia de Lleida.
Doncs ara, podeu gaudir d'aquest espai i d'aquesta cuina amb ampolla de La Guinardera 2017, que de segur ajudarà a que l'àpat sigui encara més màgic. Per exemple per començar amb unes "Croquetes de Rostit" o unes "Bombes de carn", i seguir amb uns "Canelons de rostit" i un "Jarret de Porc ibèric" i acabar amb el "Brownie de Xocolata"
Els podeu trobar a:
El Celler RestaurantCarrer Major 1
Montsonís
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada