Aquest passat dia 3 de Desembre de 2021, el digital La República d'El Punt Avui va buscar en tres dels cinc sommeliers de l'Associació Catalana de Sumillers per trobar maridatges per dotze plats tradicionals d'aquestes festes.
L'Anna Casabona, el Ton Colet del Restaurant El Cigró d'Or de Vilafranca del Penedès i el Cristian Sánchez del Restaurant Lasarte Barcelona fan un recorregut per aquests 12 plats i per cadascun recomanen un vi d'una DO catalana.
Molt contents que el nostre La Guinardera 2016 "Gratallops Vi de Vila" sigui el Priorat recomanat i que el plat triat per maridar hagi estat el Fricandó de vedella. Comenten: “la calidesa de La Guinardera, una garnatxa del celler Balaguer Cabré, madur per lligar amb les aromes dels bolets i amb l’acidesa i el taní suficients per netejar-nos el paladar".
Podeu llegir l'article complert a: https://www.lrp.cat/experiencies/article/2066299-nadal-marinat.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada