dissabte, 18 de desembre del 2021

Porte Reffe: Je vindt ons al in Nederland

 

Ja fa unes setmanes que podeu trobar els nostres vins als Països Baixos, i ho fem de la mà del Marthijn i de la seva empresa Porte Reffe.

Es defineixen com "Amor pel vi artesà". Porte Reffe és una corrupció de la paraula 'Porte Greffe' que literalment significa 'arrel'. Amb la fil·loxera van haver de plantar replantar les vinyes, i aquest va ser un dels peus americans que es van plantar.


L'especialista en vins Porte Reffe contribueix a la seva manera al floriment de la cultura vitivinícola europea en particular. Oferint una gamma alternativa i sorprenent de vins europeus, de petits productors independents que elaboren vi de manera tradicional. Això és essencialment diferent de (la majoria de) la producció de vi al nou món.

Tot resulta molt fàcil quan el teu interlocutor té una ment oberta i els vins que fas encaixen en el model que treballa aquest, a la cerca de petits productors amb vins diferencials, vins únics com els nostres Lluna Vella, Cèrcol Daurat, La Guinardera o el Ruella.

Foto propietat de Porte Reffe

Podeu visitar la seva botiga amb uns 300 vins, una botiga amb molt bona atenció i un gran coneixement dels vins i dels productors que els elaborem. També fan distribució i representen els nostres vins ala Països Baixos.

Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze wijnen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada