diumenge, 12 de desembre del 2021

Parlen des del cor a França del nostre Ranci

Al blog "Les cinq du vin" hi publiquen diferents articles la Marie-Louise Banyols, Jim Budd, Nadie Franjus, Hervé Lalau, Marc Vanhellemont i Michel Smith, i el blog és fruit d'un encontre casual al 2010 i que va ser la llavor d'aquest blog on gràcies a ser diferents membre, s'abasten més temes dins el món del vi.

Foto propietat de "Les cinq du vin"

A l'article d'ahir, "Be Ranci, six coups de coeur" fan un tast de sis vins que els van enamorar al passat  Salon Be Ranci Rencontres Européennes des Vins Oxydatifs Secs de Perinyà, i entre aquests vins hi ha el nostre Arrels 30 anys, del que se'n diu:

"Sí, al Priorat, la denominació accepta la menció Ranci sec ("I per què no?", com hauria dit Dalí). Això ens dóna el plaer de trobar aquest vi sorprenentment fresc: la frescor de les herbes de la garriga, especialment el romaní. Però també he trobat pela de taronja i baies de ginebre, fulles de llorer; les notes oxidatives de fruits secs i ametlles estan ben foses, el material és flexible, gairebé gras. El to del final torna a combinar mel i garriga."

Us recomanem tant el blog com l'article del que us parlem que podeu llegir al següent enllaç. https://les5duvin.wordpress.com/2021/12/12/be-ranci-six-coups-de-coeur/

Des d'aquest blog us vonlem donar les gràcies en nom les dues families que formam el celler Arrels del Priorat, i en la seva representació el René Barbier i el Jaume Balaguer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada