dimarts, 7 de desembre del 2021

Els nostres amics de La Vallesana Espai de Degustació


La gent d'aquelles contrades coneix La Vallesana perqué és una destil·leria històrica de Palau-solità i Plegamans, però els darrers anys va néixer a Caldes de Montbui un espai que combina l’experiència d'un celler de més de 100 anys amb un espai de degustació tranquil i elegant, on podràs gaudir d’una copa acompanyada d’un bon formatge o d’uns escollits ibèrics. 

Foto propietat de La Vallesana 

Es tracta d'un espai dedicat a la cultura del on es poden trobar productes de qualitat i d'una àmplia gamma de preus. Vins, licors o aiguardent, tot plegat amb més de 1000 referències i també vi a granel.

Foto propietat de La Vallesana 

Vols fer el vermut? Doncs pots fer-lo a la seva terrassa i gaudir un assortiment de vermuts i de platets per acompanyar-los, així com vins per copes.

Foto propietat de La Vallesana 

Contínuament estant organitzant events i tasts amb cellers per tal que descobriu nous vins i noves maneres de fer, i també hi podeu anar a menjar alguna cosa per fer una copa de vi i per gaudir d'un espai acollidor i on es cuida el producte. I des de fa unes setmanes podeu trobar el nostre Lluna Vella 2015.

Foto propietat de La Vallesana 


Poeu trobar-los a:

La Vallesana Espai de Degustació
C/ Pi i Margall, 15 
Caldes de Montbui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada