divendres, 21 de juny del 2019

Els noms de la Terra al nostre celler

El passat 26 d'Abril us parlàvem d'aquesta nova classificació, ("Els noms de la Terra"), que s'ha engegat per ampliar el zoom sobre l'origen i el "Terroir" d'on surt cadascun dels vins de la nostra DOQ Priorat.


Aquest model està plenament alineat amb la manera de treballar del nostre celler des que vàrem començar, i ens empeny a continuar el camí que vàrem començar fent que el nostre La Guinardera fos Vi de Vila Gratallops.


Així doncs, l'anyada 2018 de La Guinardera, que el proper dilluns baixarà a bótes, ja ho farà com a apte per a la qualificació de Paratge Guinarderes de Gratallops, una partida que com hem comentat molts cops amb la nostra enòloga Eva Escuder o amb el Jordi Fernandez, enòleg de Gratavinum, té personalitat pròpia i que es reconeix en els diferents vins d'aquesta zona.

I en aquest camí, els vins de la nostra finca Mas de Dalt, ( Lluna Vella, Cèrcol Daurat i Ruella), començaran aquest camí a partir de l'anyada 2019, en que passaran a qualificar-se com a Vi de Vila Gratallops.

Pel que fa al nostre blanc, que suposem podrem treure almercat a partir de l'anyada 2019, de moment, i donada la joventut de les vinyes, que encara no tindran els 15 anys de rigor per entrar dins la categoria de  Vi de Vila, els primers anys el qualificarem simplement com a DOQ Priorat, per poc a poc fer el mateix camí que fan la resta dels nostres vins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada