diumenge, 2 de juny del 2019

Tastets Gratallops: Fem vi, fem poble

Aquest any hem arribat a la 3ª edició del Tastets de Gratallops, una mostra de vinsmoltparticular amb la presència de la gran majoria dels cellers de la nostra vila.

Foto de Rafel Balaguer

Evidentment, el Celler Balaguer i Cabré no hi ha faltat, i és que es tracta d'una mostra amb molt bon ambient, de proximitat amb els consumidors i en la que cellers més coneguts com Clos i Terrasses d'Espanya, Alvaro Palacios o Clos Mogador, comparteixen espai amb d'altres de produccions més limtades, i en la que es poden veure les moltes interpretacions i tipicitats de la que és la vila on va renèixer la DOQ Priorat.

Foto de Rafel Balaguer

Com sempre, explicant la nstra manera de fer i aquest caràcter pol·lièdric de la Garnatxa, amb aquest lligam tant fort al territori. Molt contents per l'acceptació i els comentaris rebuts dels nostres vins, així com per l'ambient familiar i cordial que permet una fira d'un tamany contingut, i que et permet aquest contacte directe i pausat amb els visitants.

Foto de Rafel Balaguer

Visitants de la comarca i de Catalunaya en general als que si sumaren Andorra, València, Suissa, França, Mèxic, Anglaterra, Rússia, Brasil, i que vàrn poder gaudir, a part dels vins, també de les especialitats que tant Cal Llenç com el Forn del Pi van preparar a la Plaça del Piró o L'Estate i el Cantó del Botera a la Plaça de l'Esglèsia, i tot ben amanit per lamúsica en directe i un sorteig de vins de tots els cellers.

Foto de Rafel Balaguer

A les 10:00 del vespre vàrem tancar portes i l'estora vermella l'haurem de guradar per l'any vinent, pel que solsament ens resta felicitar l'Ajuntament de Gratallops, tots aquells que han participat en  l'organització i emplaçar els nostre visitants a la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada