divendres, 31 de maig del 2019

Vin og Venn: Els nostres amics noruegs ens visiten

Aquest dimecres 29 de Maig ens ha visitat el club de vins Norueg "Vin og Venn" ( Vi i amics), que un altre any han visitat la nostra comarca de la mà de Øyvin i la Brita, i amb la coordinació que fem des de Bonviure.

Molt interessats en la nostra aposta per la Garnatxa, en la nostra manera de treballar i molt d'acord amb la feina d'afinament en ampolla que fem i que estimaven molt encertada i necessaria en molts dels vins que es comercialitzen.

Els va sorprendre molt gratament que vins amb alt contingut alcohòlic siguin tant lleugers i frescos, i meravellats per les flors del Ruella 2015 i la fruita del Lluna Vella 2014, així com per l'elegància del Cèrcol Daurat 2014 i la profunda mineralitat de La Guinardera 2014.

Després, el gran amic i millor cuiner Pau Escriu Caballero del Restaurant Els Tallers de Siurana ens ha preparat un menú degustació entre els que vàrem tastar el nostre blanc, un vi que aquest any no comercialitzem, però que hem elaborat per entendre la finca on hem plantat aquests nou projecte.

Finalment, van expressar-me la seva satisfacció pel tracte rebut, que van dir-me que era únic en els molts viatges en zones vinícoles del món, i sorpressos per la humanitat dels cellers i per aquesta capacitat de treballar junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada