dijous, 7 de març del 2019

Tastant per decidir

Mentre anem fent feina ala vinya llaurant i adobant, al celler les malolàctiques van avaçant i comencem a planificar el que serà la primera de les dues embotellades que farem aquest any,i és que a diferència del que fem normalment, que embotellem tots els vins el mateix dia, aquest any, farem una primera tanda amb el Ruella 2016 i unes poques ampolles, no comercialitzables, de les proves que hem fet aquest any del nostre blanc.


Per segon any, el Ruella sortirà al mercat amb un any de dipòsit de fibra de vidre,deixant de banda la criança en bòta de roure francès de les primeres anyades d'aquest petit anarquista de la finca del Mas de Dalt.

Falta l'afinament en ampolla,però us trobareu un vi amb aquest caràcter florali de fruitetes que tant ens agrada en aquest vi, però aquest any amb una mica més de muscle que l'anyada anterior.

Pel que fa al blanc, no us podemdir massa cosa,doncs no el comercialitzarem, només que estem contents del resultat i que s'ha confirmat que tenim una parcel·la amb molt d
e caràcter i que ens donarà moltes alegries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada