divendres, 22 de març del 2019

Pim, pam!! Un altre PROWEIN: Dies de fira


Aquest any, com acostumem a fer, els dies de fira són dies de matinar, fer una mica d'esmorzar,preparar-nos uns entrepans pel mig dia i anar en transport públic cap alafira per talde tenir-ho tot a punt per quan comencen a entrar els visitants.

Preparats per que obrin les portes de PROWEIN

El dia trascorre atenent les visites preparades previament i d'altres que es presenten perque cerquen vins devarietats o Denamonacions d'Origen concretes. També és un excel·lent lloc de reencontre amb els nostres importadors de diferents paisos que apofiten la fira per tastar noves anyades i per comentar-nos la seva visió de com està el mercat i, sobre tot, compartir unes copes de vins entre amics.

Al vespre, quan s'acava l'horari de fira, toca anar a sopar en algun restaurant com l'Altstadt, o algunca cerveseria com l'Uerige o el Schumacher, i cap a casa, que l'endemà torna a tocar matinar.

Pel que fa als nostres vins, molt contents del comentaris dels nostres importadors, i també per l'acollida de les noves anyades de La Guinardera, Lluna Vella, Cèrcol Daurat i Ruella entre els nostres visitants i possibles nous clients.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada