dissabte, 23 de març del 2019

Pim, pam!!! Un altre PROWEIN: Viatge de Tornada

L'experiència  és un grau,i des de fa uns anys, fem la tornada en un parell de dies, el que ens evita cansament, i ens dona l'oportunitat de fer un parell d'aturades gastronòmiques.

Així, mentre estavem acabant la nostra participació a la fira, ja vàrem començar a carregar la furgoneta, i a les set de la tarda sortiem del recinte firal amb rumb a la ciutat on dormiriem aquella nit. Ciutat de destinació: Trier al Mossel Alemany.

Foto propietat de Weinstube Kesselstatt

Una mica més de dues hores i ja estavem a Trier, amb taula reservada en un dels Weinstube de la ciutat, el del celler Kesselstatt. Unconcepte fantàsic,amb un restaurant a mode deles clàsiques cerveseries,però enfocada des del món del vi. Amb una carta amb més de 70 referències delpropi celler i un assortiment de plats regionalsper acompanyar-los.

Nosaltres ens vàrem deixar portar, i vàrem beure dues ampolles, l'una de vinyes velles i l'altre amb la clasificació equivalent a vi de vila. De postres una copa de Riesling dolç,i resumint, un comiat espectacular d'Alemania, i és que aquest celler és membre de la VDP, i això sempre és una garantia.

Al dia següent, carretera i manta, amb parada a Beaune, al restaurant on acostumem a fer una menjada, sigui de pujada o de baixada: La Béléna. Unmenú formula que sempre està a un bon nivell i un Pinot Noir de la zona, que quedava molt viatge i la vida és dura.

Ens vàrem acomiadar de Beaune fent una visita a un afinador de formatges i després d'hores de cotxe àrem arribar al Priorat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada