divendres, 22 de març del 2019

Pim, pam!!! Un altre PROWEIN: Viatge d'anada

D'aquest diumenge 17 al dimarts 19 de Març, s'ha cel·lebrat a Düsseldorf la 25 edició de la fira de vins PROWEIN, i amb aquesta edició,ja en van 7 que un petit grup de cellers irreductibles format per Celler Aixalà Alcait, Celler Carles Andreu, Celler Cedó Anguera i Celler Balaguer i Cabré, hens presentem davant l'aparador de vins més gran del món pe rmirar  de explicat i enamorar gent de tot el vent amb els nostres vins.


Ja fa uns quantes edicions que ho fem amb un lema que creiem que ens defineix molt bé:



Són dies de feina, però nosaltres n'hem fet un viatge d'amistat, turistic i bones menges. És per això que, donat que hi anem en furgoneta, el primer dia sortim molt d'hora per fer gasoil i un bon esmorzar a La Jonquera, el suficient per arribar a la Borgonya per fer un dinar com cal. Aquest any, en concret, ens vàrem aturar al Restaurant Grenier à Sel de Chagny, un lloc encantador,de molt bon tracte i menjar excel·lent, amb el que va caure una ampolleta de vi.


D'allí,tirada fins a Thionville, on pasariem la nit i per sopar, cuina tradicional d'Alsacia, amb diferents plats, entre els que hi havia un parell de Flamm gegantines. Per l'ocasió, evidentment un vi de la zona, un monovarietal de Pinot Not.


L'endemà, despres de dormir unes hores, esmorzar i cap a la furgo que només queden 3 hores per arribar a Düsseldorf, i s'havia de comprovar que tot el material i mostres eren a lloc, organitzar l'stand i anar cap a l'apartament que ens serviria de base durant la fira.

Finalment, primer dinar autècticament alemany, compra pel dia a dia i una estona de relax al Biersgarten del Ratskeller de Langenfeld, gaudint d'unes Alt Bier, l'estil de cervesa tradicional d'aquesta zona d'alemanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada