diumenge, 18 de desembre del 2016

Tastant blancs

Una part important en la nostra feina es basa en tastar molt. Tastar vins en fermentació, tasar vins en maceració, tastar vins a les bòtes, tastar vins ja embotellats del nostre celler, tastar vins d'altres zones, d'altres productors,.. Aquest exercici t'ajuda a prendre decicions durant l'elaboració o l'envelliment, ja sigui en bòta, en dipòsit o a l'ampolla, o com en el cas que us explico avui, a transmetre idees a la resta de l'equip de com hem de treballar o cap a on volem que vagi el vi blanc que farem en uns anys i del que aviat plantarem les vinyes.

Ja fa uns mesos vaig fer una incursió a França per visitar alguns productors i per comprar algunes ampolles que em transmetien diferents aspectes que volia que tots entenguessim a l'hora de fer el nou vi.

Les vístimes de la vetllada

Ahir, sopar amb el pare, la Mª Pilar, l'Eva Escuder i altres amics per tastar aquests vins, i escoltar els seus comentaris i la seva percepció sobre cadascun d'ells. Gran nit que penso ens haurà ajudat molt, a mí sense cap mena de dubte si que ho ha fet.

Després de la feina, un sopar fantàstic que ens van preparar els nostres anfitrions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada