dissabte, 17 de desembre del 2016

Tast amb en Max

Vinos y Max és una de les botigues de Barcelona on podeu trobar els vins de Directe del Celler, i en concret els del Celler Balaguer i Cabré. Vaig veure neixer aquesta botiga del carrer Pàdua que en poc temps s'ha convertit en una refer`ncia al barri.


Dos o tres cops a l'any, el Max ens convida a fer un tast amb els seus clients, i aquest dijous va demanar-nos un tast dels vins del Celler Cedó Anguera i dels del Celler Balaguer i Cabré.


Com sempre, la clientela de Vinos y Max és un encant, fent preguntes, comentaris, aportacions diverses i gaudint i fent-me gaudir a mí d'unes dues hores i mitja fantàstiques.


Vàrem començar e tast amb la finor i l'elegància del Clonic Vinyes Velles de Carinyena 2013, per continuar amb la contudència del Clonic 2012, on el Syrah i la Garnatxa donen una gran armonia. Per continuar, Garnatxa a tope, amb la Lluna Vella 2012 i La Guinardera 2011 Gratallops Vi de Vila, amb sorpresa per molts d'ells que havien estat en altres tasts de Priorats i que van descobrir un Priorat diferent, sense estringències i tanins agressius. Omple molt veure com la gent gaudeix de la feina feta, i veure les cares de sorpressa davant uns preus que després del tast pensaven serien molt superiors.


Per`a casa d'aquest italià, els tasts sampre s'acaben amb un assortiment de delicies preparades per ell mateix: Albergina amb humus, Mozzrella di Bufalla fresc amb embotit trufat, Gnoquis, Rostbeef, Patés, croquetes de Pernil, Panna cotta, etc.. Un bon moment per compartir opinions i estrenye llaços.

Grazie mille, Max!!!

1 comentari:

  1. Gracias a ti Jaume, es como siempre un gustazo verte y disfrutar de tus clases y de las aportaciones que haces , si estamos creciendo como tienda es también gracias a ti y tus vinos !

    ResponElimina