Aquest proper dilluns dia 25 de Juliol de 2016 és el dia escollit per embotellar l'anyada del 2014 dels nostres Lluna Vella, La Guinardera i Cèrcol Daurat, un dia en que la lluna és molt propícia per moure el vi.
Sí, com molts ja sabíeu, aquest 2014 és any de Cèrcol Daurat, i un petit percentatge del mateix està fermentat amb rapa, una experiència que ens ha ensenyat molt i que pensem podrem aplicar el coneixement adquirit en futures anyada.
Curiosament embotellem el dia de Sant Jaume, i aquesta anyada, per segon cop farem ampolles magnums de La Guinardera i de Lluna Vella, i per primer cop, farem unes quantes ampolles del Cèrcol Daurat.
Pel que fa a l'anyada, hem tingut suficient pluja, tot i que no es pot dir que fos un any molt plujos, però si que la regularitat va ser un factor determinant per una maduració equilibrada entre sucres i acidesa, que després es reflexen en el tast dels vins.
Font: eltiempo.es
El comportament de les tamperatures des de començament d'any fins a la verema va acompanyar, i l'oscil·lació tèrmica entre nit i dia va ajudar els nostres ceps a suportar la canícula del Juliol i alguns dies força calurosos de l'Agost.
Font: eltiempo.es
Any de pocs problemes sanitaris i de plagues a la vinya, en el que la maduració va ser sostinguda i l'eterna lluita per trobar una bona relació sucres i acidesa sembla que la vàrem guanyar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada