dimarts, 26 de juliol del 2016

2014 embotellat!

Ahir va ser Sant Jaume, i per celebrar-ho, el pare i jo vàrem passar-nos el dia embotellant l'anyada 201 dels nostres vins. La veritat és que avui estem destrossats, doncs físicament va ser una jornada molt dura, i aquest any quasi hem arribat a les 10.000 ampolles, creixent una altra miqueta per tal de fer arribar les nostres dues finques a més i més gent.


Un total de 4824 ampolles de 75 cl i 70 ampolles magnum de la nostra Lluna Vella del 2014 que ara repossaran en l'ampolla abans d'arribar a les vostres taules i festes amb amics. Aquesta anyada, al igual que l'anyada 2013 ens dona molt bones sensacions, i pels amants d'aquest vi representarà descobrir encara més raconets de la finca del Mas de Dalt, amb el caràcterde sempre però amb més profunditat.


La Guinardera 2014 amb total de 2978 ampolles de 75 cl i 40 ampolles magnum del nostre Vi de Vila Gratallops, que continua essent un vi fill de la Garbinada.

I aquest any, com molts ja sabieu, hem fet Cèrcol Daurat 2014 amb un total de 1889 ampolles. El nostre vi més personal de la finca del Mas de Dalt i d'aquella parcel·la especial que algunes anyades ens regala un vi plè de sentiments i records molt personals.

Ara paciència, el vi vol repossar a l'ampolla per arrodonir-se.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada