diumenge, 26 de març del 2023

Cau el teló de la Prowein 2023

Els quasi 1600 Km que separen Gratallops de Düsseldorf no es fan llargs si viatges en bona comnpanyia, i com cada any des de en fa 10, el Bernat Andreu (Celler Carles Andreu), el Xavi Cedó (Celler Cedó Anguera), el Jordi Aixalà (Celler Aixalà Alcait) i jo (Celler Balaguer i Cabré), hem fet carretera i manta per promocionar els nostres vins.

Viatges plens d'històries, d'anècdotes confesables i no confesables, de discusions encèses i moments de disbauixa que ens fan un gran equip, i que després es veu reflectit a l'estand, on compartim no nomès un espai, expliquem els vins dels nostres companys, creem complicitats i fem que més d'un s'aturi amb el nostre "Taste me. I am not famous, yet".

Un any en que hem notat un creixent interés pels vins de la DOQ Priorat, i en que hem retrobat alguns dels nostres importadors que malauradament no haviem vist l'any passat, i hem tingut l'oportunitat de tastar amb ells les noves anyades.

S'obren nous camins que esperem poder anar comunicant en breu. Nous països, nous importadors, nous amics... Però nosaltres sempre junts i amb una bona taula amb bons vins, sigui a Borgonya, a Alzàcia o al Mossel, en una de les parades d'aquest viatge anual.


Ens veiem l'any que ve!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada