El Maditerrani, el "mare nostrum", bressol de la nostra civilització i nexe que uneix cultures i pobles d'una riba a l'altra. I això en el món del vi, això també és evident i hi ha hagut un enamorat dels vins mediterranis, el Bernat Vilarrubia, que ha decidit, basant-se en la seva llarga experiència com a sommelier, portar algunes de les seves troballes més especial a les cartes dels restaurants de tota España.
Foto propietat de Ithaca Wines
Entre la seva tria hi ha el nostre celler, i ens honra molt estar entre cellers tant autèntics com:
- Vinas Mora (Croacia)
- Galetty |(AOC Côtes du Vivarais - França)
- Domaine Moulin La Viguerie (Lirac - Tavel - França)
- Oenos Nature (Limnos Island - Grècia)
- Thymiopoulos (Naoussa- Grècia)
- Karamolegos (Santorini - Grècia)
- Sclavos (Kefalonia- Grècia)
- Iliana Malhin (Rethmyno - Grècia)
- Monteraponi (Chianti - Toscana -Italia)
- Vike Vike (Sardenya -Italia)
- Sept| (Líban)
Foto propietat de Ithaca Wines
La búsqueda de l'autenticitat, dels mètodes i les varietats ancestrals i l'expresió del Mediterrani, del llegat més autèntic és l'obsessió d'Ithaca Wines. Vins de Grècia amb Xinomavro, Muscat d'Alexandria, Aidani, Assyrtiko, Bostilidi o Vidiano; vins de Croàcia amb Babic, Debit o Lasin; vins de França amb Garnatxa, syrah, Cinsault, Caninyena o Monastrell; vins d'Italia amb Trebbiano Toscano, Sangiovese, Canaiolo Sangiovese, Vernacce o Cannonau de Sardenya; o vins del Líban amb Obeideh o Merweh.
I la nostra garnatxa, garnaxa que creix amb modéstia i sense fer soroll sobre terres de "llicorella" a la DOQ Priorat, donant diferentes expresions en funció de l'alçada i l'orientació de les nostres vinyes, i que mirem de tractar amb el màxim respecte al nostre celler.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada