dimecres, 5 d’octubre del 2022

Els nostres amics de la Fonda Ristol

Fa uns mesos vaig fer un tast maridat de la mà de DOVinsdelaTerra en aquest restaurant que no coneixia abans, però que va atrapar-me per l'amabilitat de la seva gent, dels bons plats que vàrem tastar i perquè s'hi respira tradició i quelcom que pels que hem tingut restaurant és difícil d'explicar.


La Fonda Ristol, és una empresa centenària, que va néixer com a Ristol Restaurant el 1905,i des de llavors sempre ha estat al servei de la restauració. La passió per la cuina, la il·lusió i la professionalitat fa que sigui una empresa centenària que generació rere generació ha estat al capdavant d’aquest negoci.

La Fonda Ristol ofereix diferents propostes culinàries, partint de la cuina tradicional catalana, però en constant renovació i actualització de la seva oferta gastronòmica.

Foto propietat de La Fonda Ristol

Menús diaris, per grups, a la carta i de forquilla i ganivet, un clàssic de la nostra cultura que tot bon vivant aprecia i que convida a la conversa. Producte tocat amb molta cura, brasa, cassola i molt xup-xup.

Foto propietat de La Fonda Ristol

Ara, entre l'oferta d'aquest establiment emblemàtic, també trobareu els nostres Lluna Vella i Ruella, que podeu acompanyar d'un Cofit d'ànec amb compota de codony, d'uns Peus amb gírgoles o d'unes Croquetes de pollastre i pernil, per posar tres exemples

Foto propietat de La Fonda Ristol

Els podeu trobar a:

La Fonda Ristol

Carrer Antoni Soler Hospital, 1

08232 Viladecavalls

☎ 93 788 29 98

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada