diumenge, 3 de juliol del 2022

Gent de Els Omellons, sou molt bona gent!!

Una de les feines que és important al nostre sector és la de fer "cultura de vi", i és que sembla increïble, però en un dels majors productors mundials de vi, la cultura vitivinícola del consumidor s'ha deteriorat en els darrers anys i això ha donat entrada a altres begudes que no estan tant lligades a la nostra història i tradició.

Foto propietat de l'Ajuntament dels Omellons

En part, això ha estat culpa de la mateixa gen del sector vinícola, que en molts casos n'ha fet un discurs més "snob" i elitista, en lloc de fer-ho una cosa propera, com ha de ser.

Foto propietat de l'Ajuntament dels Omellons

Ahir vaig tenir el plaer de fer un tast als Omellons amb diferents vins de "Directe del Celler", en concret: el cava Brut Nature Reserva del Celler Carles Andreu , el blanc Mas d'en Brunet de Celler Cedó Anguera, el Destrankis de Celler Aixalà Alcait i el Ruella del nostre celler.

Va ser un tast inclòs entre les diferents activitats que organitza l'Ajuntament del Omellons dins in cicle d'activitats culturals. I això ens agrada molt, es agrada perquè fa poble, perquè podem explicar la feina que fem a la vinya i al celler i perquè sempre aprenem.

Ens ho vàrem passar molt i molt bé, i el tast es va allargar amb preguntes i tot un debat lligat al territori, a la feina que fem els qui treballem la terra i mirem de viure'n.

Moltes gràcies  a tots els que vàreu assistir per l'acollida i per fer-nos-ho pasar tant bé!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada