dimarts, 30 de juny del 2020

Parhelia: Poc a poc va agafant forma

Parhelia és un fenomen òptic produït per la refracció dels raijos solars en els cristalls dels núvol si que fa que en un moment determinat es puguin veure dos i tres sols. Tradicionalment s'ha associat aquest fenomen a l'anunci d'un canvi de temps meteorològic, i aquest ha estat el concepte amb el que volgut jugar en triar aquest nom pel primer vi blanc del nostre celler.


Pel disseny de l'etiqueta hem comptat, com és costum, amb la feina del meu cosí i pintor Josep Balaguer, que ha sabut plasmar el que voliem amb una part més clàssica que lliga amb el dibuix de La Guinardera i la Lluna Vella, i una part més conceptual per representar aquest fenomen anomenat Parhelia. Aquest disseny representa la tradició i un canvi de temps, en aquest cas no meteorològic, si no absolut, un canvi generacional i de raïm, doncs la protagonista passa a ser a la garnatxa blanca.


L'autor i l'obra

I és que aquest vi és un reflex de la feina de tots els que ens han precedit, de la feina feta pel pare i per tants d'altres i representa una aproximació des de la humilitat per mirar d'entendre el territori i amb una vinificació que sense cap mena d'emmascarament, mira de ser fidel a aquesta terra i a la feina que es fa a la vinya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada