Fa poc més d'un any, a les rodalies del Mercat de Galbany de Barcelona, es van unir el pastisser Xevi Ramon i el cuiner Jordi Vilà, per obrir la pizzeria Mucho, on amb la base d'una masa amb 72 hores de fermentació es poden trobar pizzes amb personalitat, que en alguns casos són reinterpretacions de pizzes clàssiques i en altres, creacions pròpies.
Foto propietat de Mucho
Un espai lluminós, diàfan i acollidor per gaudir d'una gastronomia de producte i honesta on ara també podeu trobar el nostre La Guinardera 2015
Una carta que envolta l'arc mediterrani, amb plats com l'Esqueixada de Bacallà o postres amb avellanes en el cas del menú que es recomana amb el nostre vi,o com altres plats com amanida de Cogombre amb Iogurt, Olivada, Hummus o Tartàr a l'estil Otomà.
Podeu trobar-los a:
Mucho Pizzeria
Mucho Pizzeria
Carrer de Marià Cubí, 201
08021 Barcelona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada