dissabte, 13 de juny del 2020

Deixin sortir abans d'entrar!!

Com gairebé cada any,aprofitant la lluna vella del mes de Maig, arriba el moment de tastar l'anyada que tenim en bótes i treure, si s'escau, aquesta anyada i entrar a la zona de criança l'anyada que ja ha fet la fermentació malolàctica.
 
El nostre terra

De l'anyada 2018, que ha estat uns 12 mesos a les botes, us en podem dir que tenim una Lluna Vella 2018 que excel·leix altres anyades en quan a complexitat, però que manté aquest esperit tant característic de la finca del Mas de Dalt, i on la fruita fresca, maduixetes i mentolats no es deixen dominar per la criança, amb una frescor i un caràcter Mediterrani, però que recorda el perfil d'alguns vins Atlàntics.
A la feina. El pare treballa i jo miro, jejeje!!!
 
Pel que fa a La Guinardera 2018, una anyada curta, però amb aquest caràcter tant únic i on la fica mana cada cop més. Aquesta serà la primera anyada en que sortirà com a Vi de Paratge Les Guinarderes i n'estem molt contents.

Feina feta

També hem fet uns 1500 litres de Ruella 2019, amb la peculiaritat que sortirà com a Vi de Vila Gratallops, que embotellarem aquest mes que ve, i la resta dels vins del 2019 han baixat a la zona de criança, on  envelliran fins l'any que ve. D'aquests, destacar que hi ha la primera anyada de Lluna Vella que sortirà coma Vi de Vila Gratallops.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada