dilluns, 2 de juliol del 2018

Visites amb rerefons filosòfics


Al celler rebem força visites, moltes de aficionats al vi com la d'ahir d'una parella de Suecs o la d'abans d'ahir d'una Anglesos, com la de gent que té una dedicació més estreta amb aquest microcosmos que és el vi, i nosaltres, mirem de tractar a tothom amb la mateixa atenció i estima.


Però hi ha visites, com la d'aquest divendres,  que són molt més que una visita, i això passa quan el vi fa el seu paper, i es converteix en quelcom que fa fluir la conversa, la reflexió i l'amistat. La visita en qüestió va ser la del tweetaire Swaminathan Iyer (a Tweet com @muladhara), que té més de 31.500 seguidors i que publica articles relacionats amb restaurant, vins i zones vinícoles.

En la seva primera visita al Priorat va voler visitar els cellers Álvaro Palacios, Gratavinus i Celler Balaguer i Cabré, i en la nostra trobada vàrem transmetre primer des del celler i després des de les vinyes la nostra feina i filosofia, però com deia, al final, vàrem parlar de la societat en la que vivim, de l'educació, de filosofia i el temps va volar.

Moltes gràcies Swami!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada