Coca de Tramó Mallorquí
Per fer aquest plat necessitarem:
PER LA MASSA:
1/4 got oli
1/2 got aigua tèbia
1 tros de llevat força
1 cullerada de mantega
La farina que es necessiti
GUARNIMENT PER 4 PERSONES
3 o 4 tomaques
2 pebrots verds
1 ceba
Sal i el nostre oli d'oliva Lluna Vella Verge Extra
FEM LA MASSA:
Amassar i barrejar l'oli, l'aigua, la mantega, el llevat i la farina.
Afegir farina fins que comenci a desenganxar-se de les vores. La massa ha de quedar tova i una mica enganxosa, no massa dura.
Estendre amb els dits la massa sobre una safata de forn.
FEM EL GUARNIMENT:
Preparar el trempó, tallant el tomàquet i el pebrot verd a trossos petits i la ceba picada, barrejar tot en un bol salpebrar afegir pebre vermell dolç i oli. Deixar una mica de temps en repòs perquè faci adob.
ARA CAP AL FORN:
Preescalfar el forn a 200 graus.
Repartim el guarniment pel damunt de la massa i cap al forn.
Per cert, a casa nostra, tot i no ser mallorquins és un plat que tastem tot sovint, doncs la Mª Pilar n'és una especialista.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada