diumenge, 5 de novembre del 2017

Els nostres amics de Mundgodt

Normalment, quan fem articles com aquest us parlem de restaurants o botigues del nostre país, Catalunya, però aquesta setmana he estat a Dinamarca amb els nostres amics Charite i Preben de Grapeland, i vaig tenir l'oportunitat de sopar al Mundgodt.


"Desitgem que tothom se senti benvingut", i a Mundgodt, no són només paraules. Un ambient acollidor i càlid, que retrata perfectament com són els seus dos propietaris, Camilla i Dennis, que treballen per tal que tots els ingredients siguin frescos i de molt bona qualitat.

I és per això que van triar el nom especial: Mundgodt, que en danès significa "alguna cosa bona a la boca, una bona".

Comença la màgia.

MundGodt està situat al cor de Grenaa, una ciutat al mar enmig de Jutland, Dinamarca.

MundGodt es troba en un dels bells edificis antics de la ciutat amb un encant i història.

La Camilla amb la Charite i el Preben de Grapeland.

L'edifici té una història emocionant, ha estat un banc i també una oficina de l'església abans d'entrar en una nova era l'any 2009 i es va transformar en un bar de vins i ara un cafè / restaurant, i a la seva caixa fort  amb 80 cm de gruix és on guarden els nostres vins, com si d'un tresor es tractés.

El Dennis amb la Charite de Grapaland a la porta del celler.

Però, tot i que el millor són Camilla i Dennis, no desmereixem el menjar, amb una cuina molt cuidada i amb un respecte exquisit pel producte. Jo vaig menjar una crema de verdures amb espècies i gengibre que va resultar una tria fantàstica per continuar amb una carn esquisida i uns formatges que cada setmana canvien.

Moltes gràcies!!
Mange tak for dit venskab!

Podeu trobar-los a:

Mundgodt
Storegade 6
8500 Grenaa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada