dimarts, 7 de novembre del 2017

Els nostres amics de Tribut - El Petit Celler

La que ha estat durant uns anys la botiga referència d'El Petit Celler a Barcelona, aquest estiu s'ha transformat en un nou i diferent concepte de Winebar, i així ha nascut Tribut.


Tot just abans d'aquesta reforma, vaig tenir l'oportunitat de parlar amb el Sebastià Lozano, que va explicar-me el seu desig de fer del que llavors era una botiga, un lloc on poder tastar grans vins i anyades mítiques, i que a la vegada estigués més a l'abast de tothom. En el fons, el seu somni era fer un lloc de promoció i gaudi del vi.

Una carta única

L'idea ens va encantar, i els vins dels cellers Arrels del Priorat i Celler Balaguer i Cabré no podiem faltar a aquest somni. En concret l'Arrels 30 anys i el vi ranci de 100 anys de la nostra familia Cal A. Cabré i Brú d'Arrels del Priorat i els vins La Guinardera 2012, Lluna Vella 2013 i Ruella 2012 del Celler Balaguer i Cabré.

La sala del tresor (Foto cedida per El Petit Celler)

Tribut és això i molt més, doncs pots comprar vins com s'havia fet fins ara i tastar aquestes joies que la gent d'El Petit Celler han comprat ara o tenien guardades en el seu celler particular, i tot en un ambient relaxat i amb l'assessorament d'un equip de primera linia, entre els que destaca el sommelier Bernard Martinez.

Seure a fer una copa de vi. (Foto cedida per El Petit Celler)


No us ho perdeu!!

Podeu trobar-los a:

Tribut - El Petit Celler
Beethoven 8
08021 Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada