dissabte, 8 d’abril del 2017

Els nostres amics del Tahona

Per cellers petits com el nostre, on a dies t'has de posar la gorra de venedor, a dies la de bodegues i d'altres la de pagès, és important trobar en alguns punts del nostre país col·laboradors que sàpiguin arribar al nostre client amb la mateixa calidesa i proximitat que ho fariem nosaltres. Aquest és el cas del Joan de DistriJoan, amb qui col·laborem al Berguedà, el Lluçanès, Osona, Ripollès i La Cerdanya. 

Aquesta setmana vaig anar a visitar-los, i de pas veure el magatzem nou on s'han instal·lat.


Després, el Joan va convidar-me a dinar al Tahona, un restaurant des d'on el Pedraforca sembla una postal, i que és l'objecte d'aquest apunt.


Cuina ben elaborada, amb producte de calitat en un restaurant petit, però que ens va fer gaudir d'allò més. Unes croquetes de ceps fantàstiques per picar, fabes a la catalana com les que fem a casa i una galta de porc en el seu punt d'elaboració van ser la meva tria, i per acompanyar-ho, un vi de l'Empordà d'entre una carta molt ben elaborada, que fugint d'aquells llistats inacabables, té una mica d'aquí i d'allà i on podeu trobar el nostre Ruella 2012.


Molt recomanable pel tracte i pel bon cafè que arrodoneix un àpat de 10. Vaig preguntar-los, i el cap de setmana tenen un menú encara més ampli, així que és una bona opció després d'anar a fer el Pedraforca o si esteu voltant pel Berguedà.

Podeu trobar-los a:
Tahona
Plaça del Cadí, s/n
08697 Massanes (Saldes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada