divendres, 24 de març del 2017

PROWEIN 2017: Hem estat de fira

Com cada any, ens en hem anat a Dusseldorf per participar en la que si no és la millor, segurament és una de les millors fires de vins del món. Aquest cop hem compartir stand el Celler Aixalà Alcait, el Celler Cedó Anguera i Finca Valldosera, un celler del Masís del Garraf que ha substituit Carles Andreu, que aquest any ha anat a aquesta fira amb l'stand de Conca de Barberà, que per primer cop es presentava a PROWEIN.


Després d'un llarg viatge per carretera, i abans d'arrancar el Diumenge, vàrem fer un passeig per aquesta ciutat tant agradable de la vora del Rhin, i per agafar energies, una mica de cuina tradicional al Schumacher, un dels locals on any rera any fem la nostra particular benvinguda.


Dies intensos de feina en que les visites concertades i visitants que ens han descobert allí mateix ens han permès explicar els nostres vins i la nostra manera de treballar. Gent d'Estats Units, Regne Unit, Alemania, Suisa, Bèlgica, Xina, República Txeca, Rúsia, Ucraína, Noruega, Dinamarca, Holanda i Suècia, ens van visitar.


Properament confirmarem, però segurament en molt breu ens podreu trobar en uns quants països més. Des d'aquí, felicitar l'equip de PRODECA per la seva feina, el disseny de l'espai i per fer-nos tant fàcil la nostra feina un cop més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada