dijous, 9 de març del 2017

Incrementem la plantilla amb 1800 treballadors

Dilluns vàrem fer les primeres proves el pare i jo, i dimarts i ahir dimecres van ser dos dies intensos de feina per plantar el que serà el nostre nou blanc.


Aquest any plantem 300 garnatxes negres per substituir baixes que hem anat tenint en els darrers anys, però el que sí és una aposta de futur són els 1500 ceps nous que hem plantat a 500 metres d'açada, al capdamunt del Barranc del Canari, dominant la finca d'on surt el nostre Lluna Vella, i amb unes vistes impressionants.


El dilluns, fent les primeres proves ens les prometiem molt felices, però no contavem amb un factor que ens va esgotar: El vent. Si bé una de les virtuds d'aquesta parcel·la és que hi toca tant la Garbinada com el Serè, aquest cop va ser un inconvenient, i entre que no ens deixava obrir els ulls i que fins hi tot em va fer caure, si no fos per la tossuderia que tenim, encara no els hauriem plantat.


El dimecres va ser més plàcid, i vàrem acabar de plantar els ceps del nostre blanc, i ara, per la setmana que ve ens hem deixat 200 garnatxes negres.


Ahir tarda i avui, repassant els ceps per tal que no els falti terra, i ara haurem de treure pedra, que anem servits, però, com diuen en castellà: "Todo se andarà"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada