dijous, 6 d’octubre del 2016

Veremem o què?

Aquesta verema està sent molt llarga en dies, mentre que serà més curta an quantitat. Els dies que veremem, fem petites partides que acostumen a ser de 700 o 800 kg., i sembla que les previsions de pluja ens vulguin fer ballar el cap, però poc a poc les tines van rebent el raïm i comencen les fermentacions.

Però un dia de no veremar no vol dir aturar màquines, i als petits cellers toca canviar-se la gorra de veremador o bodeguer per la de venedor d'un dia per l'altre.


Aquest dimecres ha estat un d'aquests dies, i hem tancat una venda a Alemania i una altra a Xina, aquesta segona amb la visita dels nostres amics de la familia He de Changzhou, que aquest cop han vingut tots a visitar-nos i hem pogut gaudir de la seva companyia i explicacions mentre visitavem alguns dels cellers de Directe del Celler, vinyes o dinavem al restaurant.

Els He són uns grans coneixedors de vins de la península i dels vins italians, i destaquen els vins del Priorat per damunt d'altres zones vitivinícoles per la seva estructura i tipicitat, i amb el Jordi Aixalà del Celler Aixalà Alcait parlant-los de Carinyena han trobat el contrapunt a les nostres Garnatxes. al Montsant, amb el Xavi Cedó del Celler Cedó Anguera han pogut veure l'especial que és aquesta zona i la personalitat de les seves vinyes velles de Carinyena i la sorprenent adaptació del Syrah.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada