dimarts, 18 d’octubre del 2016

Alambretta: Fent Camí

Fa més de 30 anys, el Sr. Enric Cabré va fer un camí e la finca de Mas de Dalt que sortia una mica més amunt del Mas d'en Romano i anava fins al Barranc del Canari, més a menys al peu d'on aquest any plantarem la nostra vinya per fer el primer vi blanc del Celler Balaguer i Cabré.


El pare m'explicava en verema que la Mª Pilar, amb una Alambretta vermella que li havia comprat el Sr. Enric, i ella recorria aquest camí amunt i avall, arribant a la placeta que hi ha al final i girant al voltant de l'alzina, que nosaltres conservarem i farem el centre d'un mirador.


Ahir i abans d'ahir el pare i jo ens vàrem dedicar a netejar aquest camí, que ens permetrà treure la verema per la part de baix, i sortir de pla cap al Mas d'en Romano.


Més de 20 anys d'abandonament n'han omplert el camí de moltes brossa, però aquest vell tractor d'eruga és un campió.

Ja veureu quines vistes des d'aquest petit racó de la nostra finca del Mas de Dalt, ara a esperar que vingui la màquina per abancalar i preparar el terreny per plantar. I la zona que plantarem és una zona en la que tradicionalment ja hi havia hagut ceps blancs, i d'on expliquen baixaven unes garnatxas  blanques fantàstiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada