dilluns, 10 d’octubre del 2016

Aprofitant que el Pisuerga pasa por Valladolid: Ruella 2012

En mig d'aquests dies de verema amb visites al celler d'aficionats al vi i d'importadors, i mentre preparem comandes, enviem mostres, vigilem les fermentacions, fem control de les bòtes i, aprofitant que"el Pisuerga pasa por Valladolid", tenim una inspecció ordinaria de sanitat. 

Doncs això, que donat que teniem poca feina, ens vàrem asseure a tastar com evolucionen dos vins que ja porten 28 mesos en ampolla, i que ara feia uns 3 mesos que no tastàvem. Quan la Lluna Vella 2012 quasi està esgotat, aquests dos vins del mateix any ens sorprenen amb més cares d'una de les anyades més càlides i seques dels darrers 30 anys.

La Guinardera 2012 Gratallops Vi de Vila

Explosiu en nas, amb mil i un matisos, i amb una frscor en boca que no recordava de quan el vèrem embotellar. Nois, això promet, i en un mes o dos el podrem treure al mercat!! Així doncs, toca encomannar etiquetes.


Ruella 2012

Molt floral i ple de fruita. En boca és fresc i vellutat. Ostres, té l'ànima de quan el vàrem embotellar, però està molt rodonet i és llèpol i amb molta tipicitat tant de la zona com de la Garnatxa.
Aquest ja el treiem a la venda. Nomès 2.300 ampolles, te'l perdràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada