La feina comercial amb aquesta calor és molt pesada, si sobretot si arrossegues una nevera amb els vins, però sempre hi ha moments d'aquesta feina que valen molt la pena.
Aquest divendres passat vaig estar presentant els nostres vins i altres de Directe del Celler a alguns dels nostres clients i amics, i després de fer unes quantes visites, vaig quedar per dinar amb un bon amic i sommelier al Restaurant Coure, així, menjaríem a la barra i tindríem l'oportunitat de tastar els vins mentre menjàvem alguna cosa, i de pas, tenir l'oportunitat de saludar l'equip d'aquest fantàstic restaurant.
No parlaré dels vins, m'estimo més parlar del que varem menjar, tot boníssim: Ensalada russa, però de veritat, un fantàstic pop, Bacallà en un pil-pil amb ceba tendra i cigrons i un Tàrtar de vaca molt ben condimentat.
Les postres ja van ser el pecat final, o això pensava, perque en acabar varem anar a fer unes copes de vi i entre altres tresors vaig tastar un Château Mouton Rothschild 2001.
Així sí s'acaba una setmana laboral!!! Així dona gust!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada