dissabte, 20 de setembre del 2014

Dia Internacional de la Garnatxa: Veremem La Guinardera


La"Gernache Association" declara el 19 de Setembre, que coincideix amb el tercer divendres de Setembre, Dia Internacional de la Garnatxa, per celebrar per tots els grans amants d'aquesta varietat de raïm. Aquesta associació deixa en mans de cada entitat decidir com vol celebrar aquesta data, i al Celler Balaguer i Cabré hem decidit celebrar-ho veremant la nostra finca La Guinardera.

He estat una jornada fantàstica, amb una raïm molt sa, amb uns tanins dolços i una raspa lignificada, que a primer cop d'ull ja mostra l'estat de la verema.

Hem entrat 3600 kg, el que representa un increment en quantitat respecte l'any 2013, el que ha volgut dir treballar de valent 9 persones per poder collir-ho tot en un sol dia.

Dissabte dia 20, fem una selecció de la vinya del Mas de Dalt, abans que les pluges ens facin fer una parada, esperada i desitjada. Aquestes pluges que s'auguren poden ajudar a acabar la maduració de la resta de raïm d'aquesta vinya, per arribar aquell punt que busquem pel nostre Lluna Vella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada