Foto propietat de Restaurant els Casals
Avui us parlem d'un lloc molt especial, un projecte de vida més que un restaurant o un hotel. D'acord amb la seva filosofia, el cicle comença a la terra –que és l'origen de tot i el que dóna sentit al que som, una família pagesa– i acaba al plat, un reflex de l'entorn més immediat. S'entén la cuina com una part més integrada al paisatge i per això gastronomia i pagesia són per aquesta família, quelcom impossible de dissociar.
Foto propietat de Restaurant els Casals
Aquest "tancar el cercle" els duu a fer els seus propis embotits, a criar el bestiar, fer les verdures, un cercle vital molt relacionat amb el concepte amb el que varem elaborar el nostre Cèrcol Daurat, que ja podeu trobar a la seva carta, com la nostra Lluna Vella. Una carta de vins elaborada des d'una sensibilitat i respecte per tot allò que representa la cuina i l'entorn, i on el David, sempre té aquell vi que acompanya el treball fet a la terra, (Miquel i Lluís Rovira), a l'obrador, (Jordi Rovira), i a la cuina després, de la mà de l'Oriol Rovira.
Foto propietat de Restaurant els Casals
Foto propietat de Restaurant els Casals
Restaurant Els Casals
Els Casals, s/n
08517 Sagàs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada