dissabte, 17 de desembre del 2022

Els nostres amics de Lo Petit Sommelier

 



A la nostra comarca estem d'enhorabona, i és que a Falset s'ha obert un altre establiment on poder prendre vins per copes i descobrir una mica més aquells petits cellers que segurament no arriben  a tothom. I això ho han fet possible una parella de sommeliers amb 20 anys d'experiència, la Núria Vilanova i en Toni Trullols, que han volgut materialitzar el seu somni d'obrir un establiment de platets creatius i vins al Priorat.

Foto cedida per Lo Petit Sommelier

El Petit Sommelier, acollidor, amb caliu, i és un imprescindible per tot amant del bon vi i del bon menjar, amb assortiment de platets que van des d'unes Patates braves o una Alberginia a la mel, a uns Fideus Yakisova, el Secret Ibèric o una Taula de formatges. Tot sense extravagàncies, tot per atançar-se al vi d'una manera natural, recordant-nos que venim d'una tradició vitivinícola.

Foto cedida per Lo Petit Sommelier

Ara, entre l'extensa oferta que han seleccionat aquests dos amants del vi, podeu trobar La Guinardera 2017, Lluna Vella 2016, Parhelia 2021 i Ruella 2020, així que no teniu escusa per no assaborir els nostres vins en un entorn calmat, sense presses i amb qualsevol deles delícies que surten d'aquesta petita cuina. Diferents expressions de garnatxa per diferents elaboracions de plats d'aquí i d'allà.

Foto cedida per Lo Petit Sommelier

També tindreu l'oportunitat d'assistir a tastos amb els cellers cada tres setmanes.


Els podeu trobar a;
Lo Petit Sommelier
Miquel Barceló, 18
43730 Falset

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada