dijous, 1 de desembre del 2022

Els nostres amics de la Vinateria Rosaluna

Esteu al Paral·lelo per Paça Espanya a Barcelona, doncs si és així, no us podeu perdre un lloc amb encant on prendre una opa de vi o compar-ne una per endur a casa. I és que ha uns anys dues vides van trobar-se per començar un camí junts, la Rosa i la Lluna marcaren aquest principi, i des de sempre, el vi va ser present, primer com a afició i després, a poc a poc, es va anar convertint en passió. I de la passió, a un negoci, una realitat que és Vinatería Rosaluna.

Aquesta mateixa passió és la que troba la gent quan entra en aquest establiment, que es un espai de vins i emocions, un espai per gaudir del vi com a casa.

Foto propietat de Vinateria Rosaluna

Amb una sala de tastos per unes 16 persones, organitzen tastos, presentacions de cellers, cursos d'iniciació o pot ser un lloc on celebrar moments especials. Un lloc de vi i pel vi, on descobrir vins que van seleccionant i descobrint per sorprendre't cada cop que hi vas. 

Foto propietat de Vinateria Rosaluna

I ara, podeu trobar el nostre Ruella 2021, que podrieu acompanyar amb la seva oferta de tapes i platets com un fantàstic Provolone, la Burrata, arepas o els nachos, i tot mentre rieu i gaudiu de la companyia en un ambient tranquil i agradable.


Foto propietat de Vinateria Rosaluna

Els podeu trobar a;

Vinateria Rosaluna
C. de Floridablanca, 5
08015 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada