divendres, 18 de febrer del 2022

Som dones i homes orquestra

De vegades és així com ens veiem a nosaltres mateixos, i és que els petits productors que fem tant el conreu de les vinyes, com l'elaboració dels vins i la comercialització, ens toca fer tots els papers de l'auca, i no sempre és fàcil.

Els temps dela vinya manen, i ara que és época de poda, i que podríem dir que tenim feina, però que podem fer-la amb una certa calma, és un temps que aprofitem per fer tasques comercials i presentar anyades  a clients ja coneguts, així com restaurants i botigues on encara no som presents.

Un temps en que el dia encara és curt, i per tant aprofitem els vespres per fer feina al celler, preparant comandes d'exportació, etiquetant ampolles o prenent decisions, com per exemple que aquest definitivament serà un any en que embotellarem Ruella. I és que la parcel·la d'on normalment elaborem aquest vi, aquest any també ha donat aquest toc floral tant característic d'aquest vi.

També és veritat que són moments complicats pel que fa als proveïdors, i costa trobar ampolles, els terminis d'entrega són incerts, i això fa que ja estem treballant en el que serà l'embotellada del mes de Maig, quan embotellarem el Ruella 2021 i el Parhelia 2021.

Estem segurs que us agradaran molt, nosaltres n'estem molt contents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada