dijous, 2 de setembre del 2021

Els nostres amics del Restaurant Can Cuca

És quan coneixes la gent que hi ha darrera d'un restaurant com Can Cuca que te 'adones delo important que és treballar com ho fem nosaltres, directament amb els restaurants i botigues del nostre país, sense distribuïdors.

Foto cedida per Restaurant Can Cuca: Sèpia amb Mandonguilles

El Pere és un remolí, un cul inquiet que sempre està pensant més enllà, preocupat per donar un bon servei i amb la cerca continua de possibles millores pel que fa al producte. No resulta doncs gens casual que fossin els primers de la seva zona en oferir serveis especials durant els mesos més durs de la pandèmia, i que ara, tot just aquesta setmana els hagin donat un reconeixement al millor cafè.

Foto cedida per Restaurant Can Cuca: Peus de porc amb Gambes

Però si el Pere és cervell i múscul, el cor de tot plegat és la Roser. Darrera els fogons, la seva cuina és una cuina casolana, de mercat, on cada dia podem trobar un menú totalment diferent i amb producte que arriba a primera hora del matí.

Foto cedida per Restaurant Can Cuca: La barra 

De bon matí podeu anar-hi a esmorzar en un bon ambient, o dinar-hi, que si us subscriviu al seu instagram us faran arribar cada dia el menú que tenen, però també podeu gaudir d'un servei de càtering on els plats són de la mateixa qualitat que els que trobareu cada dia a la seva taula.

Ara, entre la seva oferta, també podeu trobar els nostres vins Lluna Vella i La Guinardera.

Els podeu trobar a:

Restaurant Can Cuca
Carrer Indústria,1
17410 Sils 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada