dissabte, 18 de setembre del 2021

Els nostres amics de Can Ribas

Sempre he tingut una estimació especial per l'Empordà, i recordo els estius amb el Marcel a Calella i anar a comprar al mercat de Palafrugell per que la seva mare ens fes una d'aquelles mítiques fideuades, i és per això que cuan puc, no tant sovint com m'agradaria, m'hi escapo.

Segurament és per això que em fa molta il·lusió que un establiment de Palafrugell, Can Ribas, hagi apostat per un dels nostres vins i que des de fa una setmana ja podeu trobar la Lluna Vella 2015.

Can Ribas és una petita carnisseria de Palafrugell que només fa 2 anys que va obrir les portes, però que va tenir una molt rebuda de la gent, i segurament es deu a que es tracta d'una oferta diferent, on a part de tenir una gran selecció de carns carn i embotits, també tenen una tria seleccionada de  formatges, vins i licors. 

El Marc i la Núria són qui fa rutllar aquest establiment, i si hi aneu, podeu veure'ls treballar darrere el taulell, tallant la carn o deixant-vos aconsellar en qualsevol dels  productes que ofereixen, i dels quals en són grans coneixedors.

Si sou uns amants de la bona carn, tenen una amplia gama d'entrecots de vaca madurada, entre elles, la Holstein, la Simmental Alemana, la frisona gallega, la Jersey, la Limousine, la Charolesa i com no, la estimada Vedella de Girona. Tot ideal per obrir una ampolla del nostre Lluna Vella 2015.

Els podeu trobar a:

Can Ribas
Carrer de Torroella, 144
17200 Palafrugell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada