dijous, 4 de març del 2021

Els nostres amics de Vins Teixidó

Des de fa unes setmanes podeu trobar els nostres vins a Vins Teixidó de Badalona. 

Pels que no coneixeu aquesta botiga, parlem de tot un referent a Badalona, una familia que està en el negoci del vi des de fa més de 100 anys, havent estat dedicats al vi al major durant dècades, tant és així que el senyor Josep m'explicava com van ser ells els primers en tenir un camió cisterna a la provincia per trasportar el vi, anant a carregar a l'estació i repartint des de Badalona fins a Blanes.

Tot va començar quan la familia va decidir començar a vendre els productes que feien a les terres que treballaven, i d'aquí, poc a poc, van anar derivant cap al sector del vi, ampliant el local inicial amb la compra de l'edifici contigu, unes antigues escoles. També em va explicar comes negociava els vins a la part baixa dela Rambla de les Flors de Barcelona, a peu dret i establint el preu només amb una encaixada de mà o com amb altres van fundar l'Associació Vinícola de Catalunya.

Vins Teixidó transmet tradició només entrar per la porta, i el Joan sempre té el vi que aconsellar-te, un bon consell per aquests moments i menjars especials. I ara, entre les seves recomanacions podeu trobar els nostres Ruella, La Guinardera i Lluna Vella.


Podeu trobar-los :

Vins Teixidó
Carrer del Canonge Baranera, 125 
08911 Badalona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada